Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un constănțean a violat o femeie în Marea Britanie. Ce pedeapsă a primit și unde o va executa

ro

07 Dec, 2021 11:27 1452 Marime text


 
Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, domiciliat în municipiul Constanța, a fost condamnat la pedeapsa de 14 ani de închisoare, pentru că ar fi violat o femeie din Marea Britanie.  
 
Conform procurorilor, fapta a avut loc în luna iulie 2015, când constănțeanul a atacat-o pe persoana vătămată (...), cauzându-i vătămarea corporală, după care (...) a întreținut un raport sexual.
 
Recent, Curtea de Apel Constanța a recunoscut sentinţa penală pronunţată de Curtea Coroanei Liverpool, Regatul Unit, definitivă, de condamnare a intimatului, cu domiciliul în România, pentru infracţiunile de „vătămare corporală”, „atac cu penetrare” şi „viol” secţiunea 2, respectiv 1 (1) din Legea infracţiunilor sexuale 2003, la pedeapsa de 14 ani închisoare (5114 zile compusă dintr-o sentinţă custodială de 11 ani-4018 zile şi perioadă extinsă 3 ani licenţă).
 
Pe cale de consecință, instanța din Constanța a dispus transferarea bărbatului într-un penitenciar din România în vederea continuării executării pedepsei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii