Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța a respins cererea de arestare a pistolarului de la CET

ro

26 Nov, 2021 14:06 1939 Marime text
  • Tânărul este acuzat că ar fi tras cu un pistol de tip airsoft, pe Aleea Albatrosului din municipiul Constanța, distrugând mai multe autoturisme.
 
Tribunalul Constanța a respins azi solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa de luare a măsurii arestării preventive faţă de bărbatul, de 33 de ani, din Constanța, suspectat de comiterea infracţiunilor de distrugere în formă continuată, (11 acte materiale), şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
Oficial!:
 

„Respinge, ca nefondată contestaţia formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa împotriva încheierii nr.1552/24.11.2021 a Judecătoriei Constanţa“.

 
Decizia magistraților de azi este definitivă.
 
Conform procurorilor, tânărul este acuzat că ar fi tras cu un pistol de tip airsoft, pe Aleea Albatrosului din municipiul Constanța, distrugând mai multe autoturisme, precum și geamul unui imobil.
 
Amintim că, la data de 24 noiembrie 2021, Judecătoria Constanța a respins ca neîntemeiată propunerea procurorilor, de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere în formă continuată, (11 acte materiale), şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pe cale de consecință, Judecătoria Constanța a dispus punerea de îndată în libertate a inculpatului, față de care  a fost dispusă măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 24.11.2021 până la data de 22.01.2022 inclusiv.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
  
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Scandaluri, înjunghieri și distrugeri
Cine este pistolarul de la CET și în ce scandaluri a mai fost implicat!

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii