Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandaluri, înjunghieri și distrugeri Cine este pistolarul de la CET și în ce scandaluri a mai fost implicat!

ro

24 Nov, 2021 17:27 3766 Marime text
 
  • În trecut, el fost implicat într-un scandal de amploare în cartierul constănțean Palas, precum și într-o bătaie în cartierul Anda, eveniment în timpul căruia o persoană a fost înjunghiată.
 
Polițiștii Secției 5 au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută ar fi tras cu un pistol de tip airsoft, pe Aleea Albatrosului din municipiul Constanța.
 
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate mai multe autoturisme distruse, precum și geamul unui imobil.
 
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanelor implicate, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.
 
În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii Secției 5 au  reținut pentru 24 de ore, un bărbat, de 33 de ani, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
Persoana în cauză urmează a fi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.
 
Cel în cauză – Răzvan P. – nu se află pentru prima dată în atenția oamenilor legii!
 
În trecut el fost implicat într-un scandal de amploare în cartierul constănțean Palas, precum și într-o bătaie în cartierul Anda, eveniment în timpul căruia o persoană a fost înjunghiată.
 
Recent, individul a fost trimis în judecată de procurorii din Constanța, pentru distrugere, partea vătămată fiind o societate comercială specializată în activități cu jocuri de noroc.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

EXCLUSIV A fost prins bărbatul care a tras cu un pistol în mai multe mașini parcate în zona CET din Constanța


 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii