Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța a anulat cererea de chemare în judecată formulată de Maria Colțatu, de la cafeneaua Botanica, din Constanța

ro

05 Jul, 2023 09:52 3325 Marime text
 
 
  • Pe SC Flori Vin și Cafea SRL funcționează cunoscuta cafenea Botanica, situată pe strada Mircea cel Bătrân nr. 129, din municipiul Constanța.
  • Până nu de mult, asociații Flori Vin și Cafea SRL au fost Maria Colțatu și Alexandru Ion Apostol (decedat aproape de finele anului trecut), cei doi fiind fondatorii conceptului Botanica.
  • În 2020, Maria Colțatu, Apostol Alexandru Ion și Vlad Augustin Dobrescu, de la CTC, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de hip-hop din România, au fondat SC Supadupă SRL, sub umbrela căreia se află brandul SUPADUPA.
 
 
 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au anulat cererea de chemare în judecată formulată de Maria Colțatu, de la cafeneaua Botanica, din Constanța, în contradictoriu cu pârâţii Flori Vin și Cafea SRL şi Jurca Anda Luiza.
 
Decizia nu este una definitivă!
 
Oficial!
 

Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: În temeiul art. 200 alin. 4 Cod procedură civilă anulează cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Coltatu Maria în contradictoriu cu pârâţii Flori Vin şi Cafea S.R.L. şi Jurca Anda Luiza. Cu drept de cerere de reexaminare pentru reclamantă la Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, în termen de 15 zile de la comunicare. Dată în cameră de consiliu şi pronunţată conform art. 402 teza ultimă – prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 03.07.2023. Document: Încheiere finală (dezinvestire)  299/2023  03.07.2023.

 
Cauza a fost înregistrată pe rolul Secţiei a II-a civilă din Tribunalului Constanţa, la data de 16 mai 2023, părțile fiind Maria Colțatu (reclamant), în timp ce Flori Vin și Cafea SRL și Anda Luiza Jurca sunt pârâți.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, cauza are ca obiect „retragere asociat“.
 
Pe SC Flori Vin și Cafea SRL funcționează cunoscuta cafenea Botanica, situată pe strada Mircea cel Bătrân nr. 129, din municipiul Constanța.
 
Până nu de mult, asociații Flori Vin și Cafea SRL au fost Maria Colțatu și Alexandru Ion Apostol (decedat aproape de finele anului trecut), cei doi fiind fondatorii conceptului Botanica.
 
În 2020, Maria Colțatu, Apostol Alexandru Ion și Vlad Augustin Dobrescu, de la CTC, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de hip-hop din România, au fondat SC Supadupă SRL, sub umbrela căreia se află brandul SUPADUPA.
 
Mai multe despre acest pubiect pot fi citite accesând link-urile de mai jos:

Maria Colțatu, de la cafeneaua Botanica, din Constanța, proces la Tribunal!
 
Cântărețul Vlad Augustin Dobrescu, de la SUPADUPA, și Maria Colțatu, de la cafeneaua Botanica, proces la Tribunalul Constanța

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Vasile Delicoti, primarul de la Poarta Albă, achitat pentru purtare abuzivă!
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii