Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:06 07 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei judecători din Constanța părăsesc sistemul

ro

25 Jan, 2021 00:00 1044 Marime text
  • Cei trei magistrați sunt Monica Mioara Costea și Marinela Daniela Petrovici, de la Curtea de Apel Constanța și, respectiv, Iulia Casian, din cadrul Tribunalului Constanța.
  • Propunerile privind eliberările din funcții vor fi transmise președintelui României, care va semna decretele.
Trei magistrați din Constanța vor părăsi sistemul, după ce Consiliul Superior al Magistraturii a admis solicitările de eliberare din funcție, prin pensionare.
 
Este vorba despre magistratul Monica Mioara Costea, din cadrul Curții de Apel Constanța, pentru care Secția de judecători a CSM a aprobat eliberarea din funcție, prin pensionare, începând cu data de 15 februarie 2021.
 
Aceeași decizie a fost luată de către Secția pentru judecători a CSM și în legătură cu magistratul Marinela Daniela Petrovici, pentru care s-a hotărât pensionarea începând cu data de 1 martie 2021.
 
Nu în ultimul rând, al treilea judecător ce va părăsi sistemul este magistratul Iulia Casian, judecător sindic în cadrul Secției a II-a Civile a Tribunalului Constanța. Aceasta a judecat, printre altele, dosarele privind insolvențele Clubul Farul, Argos SA, dar și Companiei Naţionale de Radiocomunicaţii Navale ,,Radionav“ - S.A. Constanţa.
 
Eliberarea sa din funcție, prin pensionare, a fost decisă începând cu data de 15 februarie 2021.
 
Propunerile privind eliberările din funcții vor fi transmise președintelui României, care va semna decretele.
 
Citește și:

Insolvența Companiei Naţionale de Radiocomunicaţii Navale ,,Radionav” merge mai departe
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii