Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic de droguri de mare risc la Constanța! Judecătorii au emis mandate de arestare

ro

15 Apr, 2022 14:03 1757 Marime text

 
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc. 2 bărbați au fost reținuți.
 
În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 210 grame de cannabis, 4.900 de lei, instrumente folosite pentru cântărirea, porționarea și ambalarea drogurilor, precum și 4 telefoane mobile.
 
Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de cei doi.

Ulterior, suspecții au fost prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.
 
Tribunalul a admis propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Constanţa, cu privire la inculpaţii CI și JA, dispunând arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 zile.   
 
Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Mandatele de arestare emise de tribunal au fost contestate la Curtea de Apel Constanța.
 
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.
 
La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii