Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânărul prins în Mamaia zburând cu 119 km/h, și cu permisul fals, trimis la închisoare

ro

09 Dec, 2021 00:00 3404 Marime text

 
  • Cel în cauză a condus autovehiculul marca Peugeot, în Mamaia, dinspre Năvodari către municipiul Constanța. La un moment dat, inculpatul a fost a fost depistat și înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 119 km/h.
 
Curtea de Apel Constanța a dispus ieri, 08 decembrie 2021, condamnarea în primă instanță la doi ani de închisoare cu executare a unui individ, de 35 de ani, din Constanța, suspectat de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și de săvârşirea infracţiunii de uz de fals.
 
În fapt, s-a reținut că la data de 14 ianuarie 2021 și la data de 20 ianuarie 2021, inculpatul a condus autovehicule pe drumurile publice, fiind oprit în trafic, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și a înmânat organelor de poliție un permis de conducere cu un format asemănător celor eliberate de autoritățile din Turcia, fals, cu scopul de a nu fi tras la răspundere penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis de conducere.
 
La jumătatea lunii ianuarie 2021, inculpatul s-a prezentat la sediul IPJ Constanța și a declarat că la data de 14 ianuarie 2021 se deplasa cu autoturismul pe bulevardul Tomis, și pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un gard pe marginea părții carosabile.
 
Inculpatul, la solicitarea organelor de poliție, a prezentat un permis de conducere aparent emis de autoritățile turce, care prezenta suspiciuni că este contrafăcut.
 
Prin acest proces verbal, organul de poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, fals, și uz de fals.
 
Cu privire la fapta din 20 ianuarie 2021, cel în cauză a condus autovehiculul marca Peugeot, în Mamaia, dinspre Năvodari către municipiul Constanța. La un moment dat, inculpatul a fost a fost depistat și înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 119 km/h. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, totodată prezentând un permis de conducere fals, utilizându-l în scopul inducerii în eroare a organelor de poliție.
 
Sursa: rolii.ro
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
UPDATE. Constanța Impact violent în stațiunea Mamaia. O victimă este încarcerată (GALERIE FOTO și VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii