Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Portul Constanța Fondul Proprietatea SA pierde definitiv procesul cu Administrația Porturilor pentru un teren de 800 de metri pătrați (MINUTA)

ro

08 Feb, 2024 17:00 1095 Marime text
Portul Constanța. Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
  • Dosarul are ca obiect o acțiune în anulare a Hotărârii AGA nr. 10 din 14 decembrie 2022 a Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA.
Fondul Proprietatea SA a pierdut definitiv, la Curtea de Apel Constanța, unul dintre procesele deschise Administrației Porturilor Maritime.
 
Dosarul vizează o cerere a Fondului Proprietatea de anularea a hotărârii AGA a CN APM SA prin care s-a aprobat renunțarea la concesiune pentru un teren de 837 mp în parcela 77, teren aferent cheului danei 120 mp.
 
Cazul are indicativul 1741/118/2023 și are ca obiect o acțiune în anulare a Hotărârii AGA nr. 10 din 14 decembrie 2022 a Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA.
 
În primă instanță, Fondul Proprietatea SA a pierdut procesul pentru anularea hotărârii AGA, dar s-a adresat Curții de Apel.
 
Curtea de Apel a decis, însă, respingerea apelului.
 
Iată minuta Hotărârii 26/2024 din dosarul 1741/118/2023:
 
„Respinge apelul ca nefondat. Definitivă“
 
La Curtea de Apel, cazul s-a aflat, potrivit surselor noastre, în atenția completului format din magistrații Cristina Belecciu și Claudia Ionela Bojin.
 
Așa cum precizam anterior, în primă instanță, Tribunalul Constanța a respins cererea formulată de Fondul Proprietatea SA.
 
La Tribunal, cazul s-a aflat, potrivit surselor noastre, în atenția completului prezidat de magistratul Iuliana Tudoran.
 
Decizia Curții de Apel este definitivă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Remat București Sud SRL a deschis un punct de lucru în Portul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii