Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri justiție Constanța Trafic de droguri pe o stradă din Constanța! S-a lăsat cu condamnare

ro

16 Aug, 2023 12:29 1756 Marime text
  • DIICOT Constanța a obținut condamnarea suspectului.
Un tânăr din Constanța a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare, cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei, pentru trafic de droguri!
 
Decizia a fost pronunțată de Secția Penală a Tribunalului Constanța, după ce judecătorii au ajuns la concluzia că tânărul i-ar fi vândut de cinci ori Cannabis unui colaborator cu identitate protejată.
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța, care au și obținut arestarea preventivă a suspectului, cel din urmă fiind pus în libertate după hotărârea de acum a Tribunalului Constanța.
 
Potrivit anchetatorilor, în primăvara anului 2023, suspectul ar fi vândut între 2,30 și 4,47 de grame de Cannabis, sumele pretinse variind între 150 și 200 de lei.
 
Judecătorii l-au găsit vinovat pe suspect de acuzațiile aduse de procurorii DIICOT Constanța și au decis condamnarea acestuia la doi ani și șase luni de închisoare, cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei.
 
De asemenea, s-a fixat un termen de supraveghere de patru ani, iar suspectul este obligat să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de Serviciul de Probațiune Constanța sau organizat în colaborare cu instituții din comunitate.
 
În plus, acesta trebuie să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța sau la Direcția de Gospodărire Comunală din cadrul primăriei.
 
Suspectul a fost obligat să achite cheltuielile judiciare către stat, care se ridică la 8.000 de lei.
 
Decizia Tribunalului Constanța poate fi atacată în apel în termen de zece zile de la comunicare.
 
Sursa documentare: Portalul Național al Jurisprudenței – www.rejust.ro, Portalul Instanțelor de Judecată
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Caz șocant la Constanța! Procurorii DIICOT anunță finalul anchetei
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii