Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri justiție Constanța Centrul de Scafandri Constanța, la judecată cu Pirotehnic New Art SRL, din Hunedoara

ro

14 Jan, 2024 11:09 750 Marime text


Centrul de Scafandri, UM 02145 prin Ministerul Apărării Naționale, a dat în judecată Pirotehnic New Art SRL, din Hunedoara.
 
Dosarul are indicativul 762/212/2024 și a fost înregistrat pe rolul Secției Civile a Judecătoriei Constanța vineri, 12 ianuarie 2024, până la acest moment nefiind stabilită data primei înfățișări în cauză.
 
Obiectul dosarului este reprezentat, conform Portalului Instanțelor de Judecată, de o acțiune în răspundere contractuală.
 
Părți în cauză sunt Ministerul Apărării Naționale și, respectiv Unitatea Militară 02145 (nr., Centrul de Scafandri Constanța) prin Ministerul Apărării Naționale, în calitate de reclamanți, și Pirotehnic New Art SRL, în calitate de pârât.
 
În cauză, oricare va fi decizia Judecătoriei Constanța, ea va putea fi ulterior atată la instanța de control judiciar, respectiv Tribunalul Constanța.
 
Numele companiei Pirotehnic New Art SRL se regăsește în Tabelul societăților autorizate de către Centrul de Scafandri Constanța, în 2023, la secția „Societăți autorizate pentru executarea de lucrări simple, în apă cu adâncime mică“.
 
Despre Pirotehnic New Art SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 14 ianuarie 2024, Pirotehnnnic New Art SRL a fost înființată în anul 2018, are sediul social în Hunedoara, pe strada George Enescu, nr. 4 și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Societatea avea un punct de lucru și în stațiunea Jupiter, județul Constanța.
 
Asociații Pirotehnic New Art SRL sunt Siderius Mogoșanu (90%), care este și administrator, și Andreea Elena Tulbure (10%).
 
Conform termene.ro, societatea nu figurează cu achiziții directe sau contracte publice.
 
În 2020, societatea a declarat doi angajați, pierderi circa 56.000 de lei și cifra de afaceri peste 160.000 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Monica Mariana Drumea, propusă șef în continuare al Parchetului Judecătoriei Hârșova
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii