Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stațiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultură Constanța a pierdut procesul cu Consiliul Naţional Pentru Combaterea Discriminării, la Curtea de Apel. Decizia nu este definitivă

ro

13 Feb, 2024 17:00 746 Marime text
  • Părți în dosar sunt: Stațiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultură Constanța – reclamant, Consiliul Naţional Pentru Combaterea Discriminării – pârât și Cateluța Zaharia – pârât
 
La data de 12 octombrie 2023, pe rolul Curții de Apel Constanța, secția de contencios administrativ și fiscal a fost înregistrat dosarul cu indicativul 336/36/2021**.
 
Obiectul dosarului este anulare act administrativ Hotărârea CNCD nr. 401/12.05.2021.
 
Părți în dosar sunt: Stațiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultură Constanța – reclamant, Consiliul Naţional Pentru Combaterea Discriminării – pârât și Cateluța Zaharia – pârât.
 
În cadrul ședinței din 12 februarie 2024, magistrații Curții de Apel Constanța au respins cererea făcută de Stațiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultură Constanța.
 
Soluția pe scurt: Respinge cererea formulată de reclamanta STAŢIUNEA DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU POMICULTURĂ în contradictoriu cu pârâţii CONSILIUL NAŢIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINĂRII şi ZAHARIA CATELUŢA, ca nefondată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Recursul se va depune la Curtea de Apel Constanţa, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată în data de 12.02.2024, prin punerea soluţiei la dispozitia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei. Red.jud. MVM - gref. AA
 
După cum se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată, au mai fost două ședințe de judecată privind speța de față, pe 4 decembrie 2023 și pe 29 ianuarie 2024. De fiecare dată a fost hotărâtă o amânare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Curtea de Apel a modificat o decizie CNSC. Este vizată o licitație organizată de Administrația Portului Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii