Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bunuri din patrimoniul Staţiunii de Cercetare - Dezvoltare pentru Pomicultură Constanţa, de vânzare (document)

ro

06 Sep, 2017 00:00 2915 Marime text
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa - Serviciul de Executare Silită Persoane Juridice organizează o procedură publică pentru valorificarea unor bunuri din patrimoniul debitoarei Staţiunea de Cercetare - Dezvoltare pentru Pomicultură Constanţa, cu sediul în localitatea Valul lui Traian.
 
Licitaţia va avea loc pe 26 septembrie, ora 13.00, la sediul Fiscului din municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 312 A. Participanţii la această procedură publică vor putea achiziţiona un automobil Daewoo Cielo, fabricat în anul 2005, la preţul de 917 lei, o maşină de tăiat iarba, la preţul de 825 de lei, un motostivuitor, la preţul de 825 de lei, şi un motocultor Goldoni, la preţul de 953 de lei. În total, valoarea bunurilor care urmează să fie valorificate se ridică la suma de 7.189 de lei. A fost instituit gaj în favoarea AJFP Constanţa, Colectare Persoane Juridice, în baza procesului-verbal de sechestru pentru bunuri mobile nr. 71913/15.02.2016.
 
Cei care pretind vreun drept asupra bunurilor mobile sunt invitaţi să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. De asemenea, cei interesaţi de cumpărarea bunurilor mobile sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare.

Despre Staţiunea de Cercetare - Dezvoltare pentru Pomicultură Constanţa 

A fost înfiinţată în 1977 şi execută cercetări privind ameliorarea speciilor pomicole, stabilirea tehnologiilor acestora, crearea de material săditor pomicol şi dendrologic selecţionat; dezvoltarea şi organizarea producţiei pomicole din Dobrogea; elaborarea documentaţiilor tehnico-economice pentru activitatea pomicolă şi arhitectură peisagistă.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii