Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:23 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferul care a intrat cu maşina prin Satul de Vacanţă a fost trimis în judecată şi eliberat din arest

ro

07 Apr, 2017 12:03 2517 Marime text
Judecătorii din cadrul Tribunalului Constanţa vor decide azi libertatea lui Marcel Răducanu! Bărbatul ar fi fost depistat în trafic conducând un autoturism deşi ar fi avut permisul anulat.

Potrivit IPJ Constanţa, la data de 20.03.2017, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe bărbat în timp ce conducea pe strada Dezrobirii. Marcel Răducanu a mai fost suspectat că, în 2016, a trecut cu maşina sa pe un pod din Satul de Vacanţă.

De menţionat că zilele trecute Marcel Răducanu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Ieri, Judecătoria Constanţa, instanţă investită cu soluţionarea cauzei, a înlocuit măsura arestării preventive cu cea a controlului judiciar.

„Impune inculpatului respectarea următoarelor obligaţii, pe durata măsurii: să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau instanţa cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la secţia de poliţie în a cărei arie teritorială locuieşte, conform programului de supraveghere întocmit de organele de poliţie sau ori de câte ori este chemat. Pe timpul controlului judiciar, impune inculpatului să respecte următoarele obligaţii: să nu părăsească teritoriul judeţului Constanţa, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar; să nu comunice cu martorii din dosar, cu membrii de familie ai acestora; să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele sale de existenţă; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme. Atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau cu măsura arestării preventive“, potrivit minutei judecătoreşti.

Decizia Judecătoriei Constanţa a fost atacată de procurori la Tribunalul Constanţa, instanţă care azi va lua o decizie definitivă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii