Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şofer împuşcat în trafic! Procurorii au finalizat cercetările

ro

05 Feb, 2019 00:00 1643 Marime text
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus trimiterea în judecată a şapte persoane bănuite că ar fi sustras produs petrolier dintr-un tren aflat în mers, în apropierea gării CF Nazarcea.
 
Dosarul va fi soluţionat de magistraţii Judecătoriei Constanţa.
 
Amintim că, pe data de 14 ianuarie, poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Constanţa au observat trei bărbaţi în timp ce sustrăgeau produs petrolier dintr-un tren aflat în mers, în apropierea gării C.F. Nazarcea. Persoanele în cauză au aruncat din tren mai multe bidoane din plastic încărcate cu produs petrolier, după care au sărit, în apropiere, aşteptând un autoturism cu care s-au deplasat către localitatea Poarta Albă.
 
Poliţiştii din cadrul S.R.P.T. Constanţa au depistat autoturismul în cauză parcat pe o stradă din localitatea Poarta Albă, iar în apropierea acestuia se aflau alte patru persoane. Un minor, de 17 ani, a fost imobilizat, alţi doi bărbaţi au fugit, iar cel de-al patrulea s-a urcat în autoturism şi a încercat să se sustragă urmăririi.
 
Poliţiştii de la transporturi au plecat în urmărirea autoturismului, folosind armamentul din dotare, fiind efectuate mai multe focuri de avertisment în plan vertical şi apoi către autoturism.
 
Unul dintre gloanţe l-a rănit uşor, în zona toracică, pe şofer, viaţa nefiindu-i pusă în pericol, iar ulterior a oprit autoturismul.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii