Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs cu greutate la IPJ Constanța! Se caută șef pentru Biroul Rutier

ro

20 Feb, 2023 16:26 3818 Marime text


Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr.106, judeţul Constanţa, organizează concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de șef birou I la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Constanța, prevăzută la poziţia 497 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.
 
Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în data de 22.03.2023, ora 11:00 şi va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la O.m.a.i. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., care se înregistrează audio și/sau video.
 
Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10.
 
Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.
 
În situaţia în care mai mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.
 
Relații suplimentare privind condițiile de participare sau documentele necesare, se pot obține de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, la telefonul 0241611364 interior 20038, în zilele lucrătoare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii