Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sentință definitivă pentru bărbatul care a violat patru băieți aproape de Mangalia

ro

20 Jan, 2022 00:00 2445 Marime text

 
  • Facem precizarea încă de la început că, pentru a proteja identitățile și intimitatea părților implicate în acest dosar, nu vom publica numele reale ale persoanelor vizate și nici alte date care ar putea conduce la identificarea acestora.
 
Sentință definitivă pentru un bărbat, în vârstă de aproape 40 de ani, dintr-un sat aflat în apropiere de municipiul Mangalia, suspectat că a violat patru băieți și a agresat sexual un altul.
 
El a fost condamnat în primă instanță, de Judecătoria Mangalia, la 11 ani de închisoare.
 
Decizia Judecătoriei Mangalia a fost contestată la Curtea de Apel Constanța, instanță care ieri a decis majorarea pedepsei de la 11 la 13 ani de închisoare cu executare.
 
Decizia este definitivă.
 
Bărbatul a fost trimis în judecată în 2019, de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, pentru săvârșirea, la începutul lunii august 2018, a infracțiunii de viol, pentru săvârșirea, la începutul verii anului 2016, a unei alte infracțiuni de viol, pentru săvârșirea, la data de 8 februarie 2019, a infracțiunii de viol, pentru săvârșirea, în cursul anului 2015, a infracțiunii de viol și pentru săvârșirea, în vara anului 2018, a infracțiunii de agresiune sexuală.
 
Atât inculpatul, cât și victimele lui locuiau, arată surse judiciare, în același sat.

Magistrații au admis în parte acțiunile civile formulate și a decis ca inculpatul să le achite victimelor 100.000 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Cum a scăpat de închisoare un bărbat, din Pecineaga, acuzat că a întreținut relații sexuale cu minora violată de propriul tată (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii