Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șefi din Anticorupție, cu cererile de pensionare admise. Cu unanimitate!

ro

09 Nov, 2022 10:21 1206 Marime text


Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat, cu unanimitate, cererile formulate de eliberare din funcție, ca urmare a pensionării, pentru mai mulți șefi din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, lista fiind deschisă chiar de către magistratul Mădălina Scarlat, adjunctul DNA!

În aceeași ședință în care a fost admisă cererea de eliberare din funcție a adjunctului DNA, au fost aprobate, de asemenea, și cererile formulate de magistratul Daniel Marius Pată, procurorul șef delegat al Serviciului informațiilor clasificate și de centralizare a datelor privind corupția din cadrul DNA, dar și de către magistratul Vasile Ioniță, procuror șef al Serviciului resurse umane, perfecționare profesională și documente din cadrul Direcției.

Solicitările privind eliberarea din funcție ca urmare a pensionării au fost înaintate de către CSM Președintelui României, pentru semnarea decretelor.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii