Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:58 20 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şef de tren, condamnat pentru mită. Cât şi de la cine a primit şpagă

ro

30 Jan, 2020 00:00 515 Marime text

Curtea de Apel Constanţa a decis ieri condamnarea definitivă a unui şef de tren, inculpatul fiind găsit vinovat pentru luare de mită. Conform procurorilor din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, inculpatul Dan I., în calitate de şef de tren - angajat al CFR, în luna iunie 2018, a primit de la un student suma de 40 de lei pentru a-i permite călătoria cu trenul pe ruta Bucureşti – Constanţa, fără ca acesta să deţină bilet valabil de călătorie.
 
Prin decizia de condamnare, inculpatul a fost obligat se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta; b) sa primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) sa anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) sa comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţa.
 
Mai mult, inculpatului i-a fost impusă obligaţia de a nu părăsi teritoriul României fără încuviinţarea instanţei, precum şi prestarea unei munci neremunerate în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile.
 
Judecătorii au confiscat în folosul statului suma de 40 lei. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.
 
Citeşte şi
 
Medic militar acuzat de luare de mită. Dosarul va fi judecat de Tribunalul Bucureşti

Subofiţer ISU, condamnat la cinci ani de închisoare pentru luare de mită

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii