Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se pregătește un șef nou pentru Parchetul Judecătoriei Mangalia (DOCUMENTE)

ro

21 Jul, 2023 18:00 1610 Marime text
Avocați intrând în sala de judecată. Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
  • Propunerea privind delegarea magistratului ca prim-procuror al Parchetului Judeătoriei Mangalia va fi analizată de Secția pentru Procurori a CSM în cadrul ședinței de marți, 25 iulie 2023, de la ora 11.00.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia ar urma să aibă un nou prim-procuror!
 
Secția pentru Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii vor pune în discuție, în cadrul ședinței de marți, 25 iulie 2023, propunerea de delegare în funcția de prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Mangalia a magistratului Andrei Alexandru Bogdan, din cadrul Parchetului Judecătoriei Constanța.
 
În prezent, conducerea Parchetului Judecătoriei Mangalia este asigurată de magistratul Augustina Liliana Vengherschi, în baza delegării primite în acest sens de la Secția pentru Procurori a CSM.
 
Andrei Alexandru Bogdan a fost numit în funcția de procuror al Parchetului Judecătoriei Constanța prin decretul semnat pe 23 aprilie 2021 de către președintele Klaus Iohannis.
 
Avere și interese
 
La data de 15 iunie 2023, magistratul a completat declarațiile de avere și de interese pentru anul 2022, potrivit legislației în vigoare.
 
În declarația de interese, magistratul Andrei Alexandru Bogdan nu a menționat niciunul.
 
În declarația de avere completată în aceeași perioadă, procurorul a precizat că deține un hectar în localitatea Mihăilești, din județul Argeș, suprafața fiind achiziționată în 2011 și fiind încadrată la „alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil“.
 
În continuare, procurorul Andrei Alexandru Bogdan a precizat că deține active financiare cu o valoare la zi de 30.578 de lei, reprezentând un cont curent sau echivalente (inclusiv card).
 
În calitate de procuror, Andrei Alexandru Bogdan a realizat un venit anual de 102.311 lei.

În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale procurorului Andrei Alexandru Bogdan.
 
Propunerea privind delegarea magistratului ca prim-procuror al Parchetului Judeătoriei Mangalia va fi analizată de Secția pentru Procurori a CSM în cadrul ședinței de marți, 25 iulie 2023, de la ora 11.00.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de avere
Averea şi interesele lui Mihai Alexandru Stanciu, prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Constanța! (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii