Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări la interviul procurorilor din Constanța ce vor să devină judecători (DOCUMENT)

ro

08 Jan, 2022 00:00 1721 Marime text
  • Mai mulți procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, ori de la alte unități de anchetă din țară au cerut să fie numiți în funcția de judecător, unii optând pentru Judecătoria Constanța.
  • Interviurile urmau să fie susținute de către candidații procurori în fața Secției pentru judecători a CSM în data de 11 ianuarie 2022, însă s-a decis ca aceștia să fie intervievați prin sistem de videoconferință, în aceeași zi, de la ora 10.00.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul oficial făcut de Consiliul Superior al Magistraturii.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat schimbări de ultim moment în legătură cu interviul stabilit pentru procurorii din Constanța, dar și din țară, care au formulat cereri de numire în funcția de judecător!
 
Interviurile urmau să fie susținute de către candidații procurori în fața Secției pentru judecători a CSM în data de 11 ianuarie 2022, însă s-a decis ca aceștia să fie intervievați prin sistem de videoconferință.
 
Așa cum arătam în edițiile anterioare, mai mulți procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, ori de la alte unități de anchetă din țară au cerut să fie numiți în funcția de judecător, unii optând pentru Judecătoria Constanța.
 
Ce procurori vor să devină judecători
 
Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de Consiliul Superior al Magistraturii, procurorii din țară care au formulat cerere pentru a fi numiți în funcția de judecător al Judecătoriei Constanța sunt Carmen Mihaela Farcaș, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, dar și Traian Laurențiu Iancu, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.
 
Acestora li se adaugă magistrații Dragoș Țăranu-Măruș și Tudor Iulian Vasile, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care au solicitat, de asemenea, să fie numiți în funcția de judecători ai Judecătoriei Constanța.
 
La rândul său, procurorul Ionel Cristian Costache, din cadrul Parchetului Judecătoriei Constanța, a formulat cerere pentru a fi numit în funcția de judecător al Judecătoriei Pitești sau al Judecătoriei Topoloveni.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că interviul programat să se desfășoare în fața Secției pentru judecători în data de 11 ianuarie 2022 se va desfășura în sistem de videoconferință și nu prin prezentarea fizică a candidaților la sediul Consiliului, cum se anunțase inițial.
 
Măsura a fost luată în contextul evoluției pandemiei de Covid-19 la nivel național, dar și al măsurilor dispuse de autorități pentru limitarea răspândirii Covid-19.
 
Interviurile în sistem videoconferință se vor desfășura începând cu ora 10.00.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul oficial făcut de Consiliul Superior al Magistraturii.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Lista oficială!
Cine sunt și ce averi au procurorii care vor să devină judecători în Constanța (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii