Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EXCLUSIV A fost prins bărbatul care a tras cu un pistol în mai multe mașini parcate în zona CET din Constanța

ro

24 Nov, 2021 12:46 3984 Marime text
Bărbatul suspectat că a tras cu un pistol de tip airsoft și a distrus mai multe mașini parcate în zona CET din Constanța a fost depistat de polițiști.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, suspectul este din municipiul Constanța, are 33 de ani, este căsătorit și are doi copii. 

Suspectul este cunoscut ca o persoană cu comportament violent. În sarcina sa s-au reținut 12 acte materiale pentru ca pe lângă faptul ca tras cu arma, a produs și alte distrugeri. Mai exact, este suspectat că a spart ușa de la intrarea în bloc, a spart geamuri și alte bunuri.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore urmând să fie dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. 

Reamintim că, în data de 22 noiembrie în jurul orei 22.30, polițiștii Secției 5 au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută ar fi tras cu un pistol de tip airsoft, pe Aleea Albatrosului din municipiul Constanța.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate mai multe autoturisme distruse, precum și geamul unui imobil.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanelor implicate, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impunu - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii