Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunerea Giorgianei Hosu Aviz pozitiv în funcţia de procuror şef adjunct al DIICOT

ro

09 Oct, 2018 15:02 1354 Marime text
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat pozitiv, marţi, propunerea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de numire a Giorgianei Hosu ca procuror şef adjunct al DIICOT, au precizat, pentru AGERPRES, surse din CSM.

În prezent, Elena Giorgiana Hosu este delegată în aceeaşi funcţie pentru care a susţinut interviul.

Hosu a mai ocupat funcţia de procuror şef adjunct al DIICOT în perioada în care instituţia era condusă de Alina Bica.

Pe 14 septembrie, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a propus-o pe Elena Giorgiana Hosu pentru ocuparea funcţiei de procuror şef adjunct al DIICOT.

De asemenea, Toader a propus numirea a trei procurori în funcţii de conducere în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie: Antonia Eleonora Constantin - procuror şef al Secţiei Judiciare, Iuliana Nedelcu - procuror şef adjunct al Secţiei Judiciare, Florena Esther - şef al Secţiei de Resurse Umane şi Documentare.

Propunerile ministrului Justiţiei au avut loc în urma organizării unei selecţii în vederea numirii în funcţii vacante de conducere din cadrul Parchetului General, DIICOT şi DNA.

MJ anunţa atunci că, în ceea ce priveşte funcţia de procuror şef al Secţiei judiciare penale din cadrul DNA, nu se va face o propunere de numire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii