Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:36 29 09 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

Pronunțare amânată pentru Înaltpreasfinția Sa Teodosie!

ro

05 Jul, 2022 00:00 892 Marime text
  • Este vorba despre dosarul 5072/212/2022, cauză în care înaltul ierarh are ca adversar în plângerea contravențională Secția 3 de Poliție Constanța.
  • Judecătorii au anunțat ieri, 4 iulie 2022, că instanța „amână pronunțarea pentru data de 18 iulie 2022, pronunțarea hotărârii urmând să aibă loc prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței“.
 
Emoții la Judecătoria Constanța pentru Înaltpreasfinția Sa Teodosie, arhiepiscopul Tomisului!
 
Magistrații Secției Civile a instanței au decis ieri, 4 iulie 2022, să amâne pronunțarea unui verdict într-unul dintre dosarele în care ÎPS Teodosie, pe numele laic Teodosie Petrescu, a contestat una dintre amenzile primite de la polițiștii din Constanța.
 
Este vorba despre dosarul 5072/212/2022, cauză în care înaltul ierarh are ca adversar în plângerea contravențională Secția 3 de Poliție Constanța.
 
Judecătorii au anunțat ieri, 4 iulie 2022, că instanța „amână pronunțarea pentru data de 18 iulie 2022, pronunțarea hotărârii urmând să aibă loc prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței“.
 
Oricare va fi decizia pe care Judecătoria Constanța o va lua în acest dosar, ea va putea fi atacată la instanța superioară.
 
Amintim, în total sunt cinci dosare deschise la Judecătoria Constanța de ÎPS Teodosie Poliției din Constanța, la finele lunii februarie.
 
Potrivit unor surse apropiate cazului, la mijloc sunt amenzile primite de înaltul prelat de la oamenii legii, în legătură cu nerespectarea măsurilor privind carantina.
 
Redăm, în continuare, anunțurile oficiale transmise de IPJ Constanța la data de 24 ianuarie 2022:
 
„Astăzi, în jurul orei 8.00, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat, în interiorul unei biserici din municipiul Constanța, un bărbat, de 66 de ani, care nu a respectat prevederile legale în ceea ce privește măsurile de carantină, conform Legii 55/2020.  Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei“.
 
„Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla pe strada Arhiepiscopiei din municipiul Constanța, deși pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei“.
 
 „Astăzi, în jurul orei 14.25, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla în interiorul unui imobil din municipiul Constanța, participând la un eveniment, deși pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Clericii Înaltpreasfinției Sale Teodosie, victorioși – din nou – asupra consilierilor lui Chițac! (MINUTA)
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii