Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:17 25 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect pe Ordinea de zi a ședinței CJC privind rectificarea bugetului Spitalului Județean Constanța!

ro

21 Jun, 2021 00:00 1242 Marime text
  • Consilierii județeni vor analiza proiectul ce vizează „rectificarea bugetului și a listei de investiții, pe anul 2021, pentru  Spitalul Clinic Județean de Urgență «Sf. Apostol Andrei» Constanța“.
  • La ședința CJC din mai 2021, a fost aprobat un buget pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei“ în cuantum de 595.317.804 lei.
 
Bugetul alocal Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Constanța“ ar putea fi rectificat!
 
În ședința Consiliului Județean Constanța de miercuri, 23 iunie 2021, consilierii vor pune în discuție Proiectul de hotărâre nr. 135/16.06.2021, inițiat de președintele CJC, Mihai Lupu.
 
Proiectul vizează „rectificarea bugetului și a listei de investiții, pe anul 2021, pentru  Spitalul Clinic Județean de Urgență «Sf. Apostol Andrei» Constanța“.
 
Modificările vin după ce, în ședința CJC din luna aprilie 2021, a fost adoptat bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2021 al consiliului, inclusiv al instituțiilor subordonate.
 
Astfel, la momentul respectiv, bugetele instituțiilor de sănătate din județul Constanța erau de 631.433.017 lei, din care Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei“ îi reveneau 595.317.804 lei.
 
Restul sumei, ce se ridica la 36.115.213 lei, revenea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie.
 
„Nu ne vom opri doar la aceste alocări“
 
La momentul respectiv, Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, făcea următoarele precizări:

 
„Pentru anul acesta am încercat, și sunt convins că am reușit, să alcătuim un Buget de Venituri și Cheltuieli cât mai echilibrat cu putință. Am ținut cont, în special, de situația pandemică la nivel național și internațional, dar și de efectele pe care aceasta le-a avut asupra economiei locale. Astfel, au fost alocate sume consistente în sănătate, dar și pentru protecție socială. Un aspect foarte important al alocărilor bugetare din acest an au fost investițiile, asupra cărora ne-am aplecat în mod deosebit, pentru a contribui și noi, pe lângă Guvernul României, la relansarea economiei locale“.
 
„Cu siguranță, nu ne vom opri doar la aceste alocări! Pe măsură ce vor mai veni sume din cotele destinate județului nostru, dar și în urma deschiderii de noi axe de finanțări nerambursabile, vom acorda o atenție și mai mare sectorului investițional“, a conchis Mihai Lupu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
ZIUA LIVE. Ionuț-Cornel Ionescu, noul director interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii