Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Progress Consulting SA se judecă cu Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța

ro

24 May, 2024 17:14 613 Marime text

Pe rolul Judecătoriei Constanța, a fost înregistrat dosarul 14890/212/2024, care are ca obiect plângere contravenţională DSPJ 0018141.

Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 22.05.2024, pe secția de civilă. Obiectul dosarului constă în  plângere contravenţională DSPJ 0018141, fiind în stadiul de fond.
 
Părți în dosar sunt Progress Consulting SA-petent și Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța-intimat.

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, nu fost stabilit termen în dosar.  
 
 
Despre Progress Consulting SA

Societatea are puncte de lucru declarate în Constanța, str. Baba Novac nr. 194, în Agigea, sat Lazu, Parcela A 467/3/2/1 și în București, strada Brăiliței.
  
Progress Consulting SA (fostă Prospes Consulting SA) s-a înființat în anul 1997, a avut mai mulți acționari de-a lungul existenței, iar activitatea de pompe funebre și similare a declarat-o în februarie 2008, practic anul în care Cimitirul Municipal a inaugurat deschiderea unei noi camere mortuare dotată cu standarde europene.
 
Societatea oferă locuri de veci, servicii și produse funerare non-stop, plan funerar, transport, camere mortuare, cripte, adică tot ce are legătură cu plecarea veșnică.

Compania a mai desfășurat comerț cu combustibili, minerale și produse chimice pentru industrie, în anul 2006 se schimbă numele societății din Prospes Consulting SA în numele actual  Progress Consulting SA, iar în luna august a aceluiași an contractează un credit la Exim Bank pentru import mijloace de transport și utilaje de construcții.
 
Acționarii firmei sunt: Nicolae Crăciun, cu 75% din capitalul social, și Cristina Crăciun, cu 25% din capitalul social.
 
Administratorii firmei sunt: Ion Anca-Elena,  Rapotan ADRIAN și Sandu Eugenia Gina. Potrivit termene.ro, Crăciun Cristina este asociată în  Bytech Computers SRL, Eds-Eurodisposal Solutions SRL, Sanotech Group Bucuresti Filiala Constanța SRL, Roko Trading Company, C & C Mistral CO, Interoil și Easy Credit 4 All Ifn SA.
 
La rândul său, Crăciun Nicolae este asociat unic si administrator în Eternity Memorial SRL,  Bruno SRL,  Easy Credit 2 All Ifn SRL, Fannik Impex LTD. SRL, Easy Credit 4 ALL IFN SA și Tomitana Company SRL.
       
Numele lui Adrian Rapotan apare în Politia Press SRL. La rândul său, Sandu Eugenia Gina este acționar/asocia în Capital Invest SA, Kridas Consulting SRL, Grup Milenium Security SA și Krista MP SA.
 
În anul 2022, firma cu 95 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 20.140.026 lei și un profit de 6.630.271 lei.
 
Progress Consulting SA este acționar în Comfort Construct SRL și Easy Credit 4 All IFN SA.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 



De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite informații de pe termene.ro.


Citește și:

Firme ConstanțaProgress Consulting SA, decizie pozitivă pentru ca Easy Credit 5 All IFN SA să contracteze un credit de 1 milion de euro

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii