Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul Andrei Bodean, șeful DNA Constanța, nemulțumit de sentința primită de Marian Sărăcilă, fostul viceprimar din Tuzla

ro

13 Jan, 2022 00:00 3102 Marime text

 
  • Zilele trecute, pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție a României a fost înregistrat un recurs în casație al procurorilor DNA, acțiunea reprezentând o cale extraordinară de atac împotriva unei decizii definitive.
 
 
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța, în fruntea căruia se află procurorul șef Andrei Bodean, sunt nemulțumiți sentința definitivă primită de Marian Sărăcilă, fostul viceprimar din Tuzla.
 
La jumătatea lunii noiembrie 2021, Marian Sărăcilă, fostul viceprimar din Tuzla, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Constanța, la un an de închisoare cu suspendare!
 
Marian Sărăcilă a fost condamnat pentru infracţiunea de participatie improprie la folosire sau prezentare, cu rea-credinţă, de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, care are drept rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei.
 
Judecat în acest dosar, Ştefan Stanciu a primit un an de închisoare cu suspendare.
 
Zilele trecute, pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție a României a fost înregistrat un recurs în casație al procurorilor DNA, acțiunea reprezentând o cale extraordinară de atac împotriva unei decizii definitive.
 
Primul termen a fost stabilit la Curtea Supremă pentru data de 25 ianuarie 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Dosarul „abținerilor“
Se caută un al treilea judecător pentru Radu Mazăre și Marcela Enache

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii