Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii din Constanţa vor protesta azi în faţa Judecătoriei Constanţa

ro

01 Mar, 2019 10:04 2365 Marime text
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța vor protesta azi, 1 martie, începând cu ora 12.00, față de modificările aduse Legilor Justiției prin Ordonanța de Urgență.
 
Protestul va avea loc în faţa sediului Judecătoriei Constanța.
 
La acţiune sunt aşteptaţi procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa, precum şi din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

”Singurul drept pentru care luptăm este independența judiciară. (..) Judecătorii sunt afectați în bună măsură de aceste modificări legislative. Acestea ar fi câteva dintre modificările aduse prin ordonanța de Urgență. Este adevărat că poate societatea civilă nu le resimte foarte bine aceste modificări, societatea poate resimte mai ușor discuțiile despre amnistie, grațiere, însă aceste modificări nu fac decât să lovească autoritatea judecătorească, în definitiv, și rezultatele vor fi resimțite fie de o persoană vătămată, sau poate chiar de un inculpat. Efectele nu se resimt ca în cazul unei ordonanțe de amnistie și grațiere. În acest moment oamenii nu sunt conștienți, dar poate ar trebui să aibă încredere în noi în faptul că protestele sunt cu bună credință și cunoaștem foarte bine motivele pentru care protestăm. Suntem responsabili”, potrivit lui Viorel Teliceanu, șeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Acruic Lime 02 Mar, 2019 14:11 Nu cred ca " stiti de ce protestati"! Nu aveti dreptul la protest! La cati bani castigati din bani publici,nu aveti dreptul legal si moral sa " protestati'!