Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii au deschis dosar penal în cazul exploziei de la Băbeni, unde patru oameni au murit

ro

18 Nov, 2021 18:23 1248 Marime text
  • Procurorii au deschis dosar penal în cazul exploziei de la Băbeni
Patru persoane au murit şi alte patru sunt în stare foarte gravă în urma unei explozii la Uzina Mecanică Băbeni. 

"După comunicarea datelor din teren, sunt patru persoane decedate, trei bărbaţi şi o femeie, şi patru persoane rănite, care au fost preluate de către SAJ şi transportate la UPU Vâlcea", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Potrivit agereps.ro. , procurorii vâlceni au deschis dosar penal în cazul exploziei de joi, de la Uzina Mecanică Băbeni, fiind efectuate cercetări pentru comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului materiilor explozive, ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

"La locul producerii exploziei s-a deplasat o echipă complexă compusă din ofiţeri de poliţie judiciară, specialişti, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Vâlcea, împreună cu un procuror din cadrul Secţiei de urmărire penală de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, care efectuează cercetarea la faţa locului. Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică", se arată într-un comunicat transmis joi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Citește și: UPDATE Patru persoane au murit şi alte trei sunt în stare foarte gravă în urma unei explozii la Uzina Mecanică Băbeni

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii