Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Patru persoane au murit şi alte trei sunt în stare foarte gravă în urma unei explozii la Uzina Mecanică Băbeni

ro

18 Nov, 2021 16:37 1908 Marime text
Trei persoane au murit şi alte două sunt în stare foarte gravă în urma unei explozii care s-a produs în această după amiază la Uzina Mecanică Băbeni, din județul Vâlcea. 

Din primele informații explozia s-ar fi produs ca urmare a manevrării unei mine antipersonal.

"În urma exploziei au rezultat trei persoane decedate, două inconştiente cu traumatisme. Se intervine cu un echipaj de Descarcerare, un SMURD, două ambulanţe de tip C, două de tip B şi un echipaj ASAS. Deflagraţia nu este urmată de incendiu", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu citat de Agerpres.ro.

UPDATE: 

Cadrele medicale au mai găsit o victimă decedată, astfel că bilanțul se ridică la patru morți (trei bărbați și o femeie) și trei răniți grav. 

UPDATE ORA 17. 05 Vâlcea: Patru morţi şi patru răniţi în urma exploziei de la Uzina Mecanică Băbeni

 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea a anunţat că numărul victimelor exploziei de joi, de la Uzina Mecanică Băbeni, a ajuns la opt, dintre care patru morţi şi patru răniţi.

"După comunicarea datelor din teren, sunt patru persoane decedate, trei bărbaţi şi o femeie, şi patru persoane rănite, care au fost preluate de către SAJ şi transportate la UPU Vâlcea", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.


Sursa foto: Facebook/ISU Prahova
Sursa text: agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii