Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurori constănţeni, în atenţia CSM

ro

09 Mar, 2020 00:00 2609 Marime text

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii se va reuni într-o nouă şedinţă în cursul zilei de mâine. Pe ordinea de zi a lucrărilor se află şi câteva puncte legate de procurorii constănţeni.
 
Astfel, membrii CSM vor analiza propunerea de prelungire a delegării magistratului Teodora Elena Rotea în funcţia de procuror-şef al Secţiei judiciare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Procurorul Teodora Elena Rotea face parte din aceeaşi unitate de parchet şi asigură inclusiv la ora actuală conducerea Secţiei, fiind anterior delegată pe funcţie.
 
Totodată, membrii Secţiei pentru procurori a CSM vor pune în discuţie şi propunerea ca un magistrat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa să fie delegat la altă unitate de parchet. Mai exact, este vorba despre magistratul Mihai Adrian Dinu, care a fost propus pentru a fi delegat în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.
 
Şedinţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii este programată să se desfăşoare în data de 10 martie, de la ora 10.00.
 
Citeşte şi:
 
CSM a dat azi aviz pozitiv pentru procurorii Cătălin Ranco Piţu, Mădălina Scarlat și Oana Daniela Pâţu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii