Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procesul dintre Primarul Constanței și Antoanella Marinescu, prin Grand SRL, a ajuns la Curtea de Apel

ro

28 Sep, 2023 17:00 1222 Marime text
  • Mai precis, conform Antoanellei Marinescu, fostul consul general al României la Toronto, este vorba de terenul pe care îl deține societatea în Piața Ovidiu, pe care este construită o terasă (Green Pub)
 
Antoanella Marinescu, fiica Paraschivei Barbu, continua procesul cu Primăria Constanța, prin firma sa – Grand SRL, vizând niște modificări într-un certificate de urbanism pe care și le dorește.
 
Pe rolul Curții de Apel Constanța, a ajuns dosarul 2514/118/2023, pe secția de contencios administrativ și fiscal, privind anularea unui act administrativ/obligare emitere act administrativ.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților pe 26 septembrie 2023, fiind în stadiul de recurs. Părți în dosar sunt SC Grand SRL (reclamant recurent) și Primarul Municipiului Constanța (intimat pârât). Nu a fost stabilit încă termen în proces.
 
Mai precis, conform Antoanellei Marinescu, fostul consul general al României la Toronto, este vorba de terenul pe care îl deține societatea în Piața Ovidiu, pe care este construită o terasă (Green Pub), pentru care societatea dorește emiterea unui nou certificate de urbanism. „În certificatul de urbanism cu informare apare precizarea conform sentinței penale, ceea ce nu este legal. Pentru că în cartea funciară am curat totul, iar în certificate apare așa”, a precizat Antoanella Marinescu, care a mai spus că nu este prima oară când se lovește de această problemă în emiterea actului administrativ.
 
Despre Grand SRL
 
Societatea are sediul social pe bulevardul Tomis nr. 57, fiind înființată în anul 1991. Asociați în firmă sunt Antoanella Marinescu, care deține 40%, Marin Marinescu cu 30% și Mugur Ștefan Marinescu, care deține 30%. Marin Marinescu este administratorul societății. În 2020, firma a raportat 3 salariați, cu o cifră de afaceri de 855.644 lei, cu un profit de 175.252 lei. Pentru anul 2021, societatea a raportat 3 salariați, la o cifră de afaceri de 539.449 lei, cu o pierdere de 77.832 lei. Pentru anul 2022, firma a raportat 3 salariați, o cifră de afaceri de 469.996 lei și o pierdere de 406.554 lei.
 
Potrivit termene.ro, Antoanella Marinescu mai este asociat la Camas-Diving SRL, Marin Marinescu este asociat și administrator la Camas-Diving SRL și Mobigrand SRL, iar Mugur Ștefan Marinescu este asociat la Camas-Diving SRL și Plastica SRL.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Antoanella Marinescu, prin Grand SRL, cheamă Primăria Constanța în instanță! Iată motivul

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii