Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele a semnat Constanța și Tulcea au judecători și procurori noi. Să-i cunoaștem!

ro

01 Apr, 2022 00:00 4334 Marime text
Palatul de Justiție din Constanța
  • Cei șase noi magistrați au promovat examenul de admitere în magistratură organizat de către Consiliul Superior al Magistraturii.
  • Noi judecători și procurori își vor începe activitatea la Judecătoriile din Constanța și Tulcea și, respectiv, la Parchetele din cele două județe, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind numirea în funcție.
 
Noi judecători și procurori își vor începe activitatea la Judecătoriile din Constanța și Tulcea și, respectiv, la Parchetele din cele două județe, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind numirea în funcție.
 
Este vorba despre magistrații Elena Ramona Bădescu, Maria Mirabela Munteanu, Lavinia Sendia Bărboiu, Oana Socotitu, Indra Felicia Sofian, dar și Daniela Voitic.
 
Cei șase noi magistrați au promovat examenul de admitere în magistratură organizat de către Consiliul Superior al Magistraturii.
 
Potrivit decretelor semnate de președintele Klaus Iohannis, Elena Ramona Bădescu a fost numită în funcția de judecător al Judecătoriei Constanța, în timp ce Maria Mirabela Munteanu a fost numită în funcția de procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
 
La rândul său, pentru Lavinia Sendia Bărboiu președintele a semnat decretul privind numirea în funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia.
 
În continuare, pentru Tulcea, președintele României a semnat decretul privind numirea Oanei Socotitu în funcția de judecător al Judecătoriei Tulcea, dar și decretul privind numirea Indrei Felicia Sofian în funcția de judecător la Judecătoria Tulcea.
 
Totodată, prin decret prezidențial, Daniela Voitic a fost numită în funcția de procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce procurori pleacă de la Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii