Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președinte nou în Judecătoria Constanța

ro

19 Dec, 2022 00:00 2785 Marime text
  • Delegarea a intrat în vigoare de la finele săptămânii trecute, de pe 16 decembrie 2022, până la ocuparea funcției, prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
Consiliul Superior al Magistraturii a desemnat un președinte nou în cadrul Judecătoriei Constanța, în ultima ședință a Secției pentru Judecători a CSM, de săptămâna trecută.
 
Este vorba despre magistratul Teodora Boicescu, delegată în funcția de președinte al Secției pentru cauze civile a instanței.
 
Delegarea a intrat în vigoare de la finele săptămânii trecute, de pe 16 decembrie 2022, până la ocuparea funcției, prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
În prezent, conducerea Judecătoriei Constanța este asigurată de președintele Oana Mihaela Sorescu și vicepreședintele Roxana Maria Codreanu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Doi renumiți judecători din Constanța ies la pensie!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii