Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectura Constanța cere anularea autorizației de construire pentru firma TRL Properties, care construiește la Năvodari

ro

18 Feb, 2024 17:00 1779 Marime text
  • La termenul din 15 februarie 2024, instanța a decis introducerea unui intervenient 
Pe rolul Tribunalului Constanța se află un dosar prin care Prefectul Județului Constanța, în calitate de reclamant, a acționat în instanță Primarul Orașului Năvodari și TRL Properties SRL.
 
Obiectul procesului este „acţiune prefect – tutelă administrativă anulare act administrativ autorizație 288/05.07.2021; 147/06.05.2022. La termenul din 15 februarie 2024, instanța a decis introducerea unui intervenient. Iată soluția pe scurt – „Solutia pe scurt: Termen: 13.06.2024, ora 12:00, Complet CA18, s-a dispus introducerea în cauză în calitate de intervenient - pârât a numitului Mardale Radu Florin, cumpărătorul imobilului care va fi citat cu copie cerere de chemare în judecată, copie întâmpinări şi cu copie de pe prezenta încheiere”.
 
Reamintim că în mai 2023, la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil locuințe colective P+4E_Tc-Corp C1, Corp C2“, propus a fi amplasat in comuna Costinesti, str. Portului nr. 71, județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus / memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23, județul Constanta şi la Radu - Florin Mardale, cu adresa în municipiul Constanta, str. Ileana Cosânzeana nr. 18, judetul Constanța.

 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.

 
Anunțul public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu a fost afișat pe site pe 9 mai 2023.

 
În aceeași zi, s-a depus solicitare de emitere a acordului de mediu pentru un alt proiect în Costinești, „Construire imobil locuințe colective P+4E_Tc-Corp C1, Corp C2“, propus a fi amplasat la următoarea adresă din comuna constănțeană: str. Portului nr. 53, Agentia pentru Protectia Mediului Constanța anunţând în acest sens publicul interesat.
 

TRL Properties SRL
 
Firma este fondată în anul 2019, iar conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat 4 salariați, o cifră de afaceri de 13,2 milioane lei și un profit dee 6,1 milioane lei. Sediul social este în municipiul Constanța, pe strada Ileana Cosânzeana nr. 17.
 
Radu Florin Mardale este aociat unic și administrator. Conform sursei citate, el mai apare în firmele TRL Apartments SRL și Mardale R-F Persoană Fizică Autorizată.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Citește și:
Solicitare, la APM Constanța, de emitere a acordului de mediu pentru construirea la Costinești a două imobile

 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii