Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 250.000 de lei Parohie din Mangalia, în proces cu o companie de construcții! Dosarul, amânat după vacanța judecătorească

ro

10 May, 2024 14:43 341 Marime text
  • SC Lordic Construct SRL solicită o sumă totală de peste 250.000 de lei de la parohia din Mangalia, în baza unui contract încheiat în 2017.
Dosarul în care Parohia Sfântul Ilie și Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din Mangalia, a fost chemată în judecată de compania de construcții Lordic Construct SRL a fost amânat de magistrații Tribunalului Constanța!
 
Judecătorii Secției I Civile a instanței au decis acordarea unui nou termen în proces în luna septembrie 2024, după vacanța judecătorească, pentru a putea fi administrate probele propuse în cauză.
 
Noua înfățișare a fost stabilită pentru data de 5 septembrie 2024, de la ora 9.30.
 
Așa cum arătam în edițiile anterioare, dosarul civil are indicativul 4038/118/2019, fiind soluționat în primă instanță de Judecătoria Mangalia.
 
După ce clericii au câștigat la Mangalia, cazul se află acum în atenția Tribunalului Constanța, unde a fost dispusă inclusiv efectuarea unei expertizei contabile.
 
În cauză, SC Lordic Construct SRL, prin administratorul judiciar, solicită o sumă totală de peste 250.000 de lei de la parohia din Mangalia, în baza unui contract încheiat în 2017.
 
În primă instanță, Judecătoria Mangalia a respins cererea firmei aflate în insolvență, însă cazul se află acum în atenția Tribunalului, după ce administratorul judiciar a atacat în apel hotărârea Judecătoriei.
 
Acum, rămâne de văzut care va decizia Tribunalului Constanța.

Despre Lordic Construct SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 10 mai 2024, Lordic Construct SRL a fost înființată în 2013, are sediul social în Mangalia, pe strada Portului și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Asociat figurează Constantin Ștefan, iar administrator judiciar este Sima Laura CII.

Firma se află în insolvență, potrivit datelor oficiale.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Judecătoriile Medgidia și Mangalia
Magistrații Laura Sărac-Aldea și Florentin Mircea Panait, programați la testarea scrisă în cadrul concursului pentru funcțiile de conducere 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii