Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la persoane bănuite de furt calificat! (VIDEO)

ro

02 Nov, 2023 08:14 921 Marime text

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova - Secția 4 Poliție Ploiești și Secția Rurală de Poliție Drajna pun în executare trei mandate de percheziție domiciliară la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat

Activitățile se desfășoară în două cauze penale diferite.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Drajna pun în executare două mandate de percheziție domiciliară, într-o comună din județul Prahova și într-o comună din județul Brașov, la locuințele unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, informează Poliția Română. 

În fapt, în noaptea de 5 spre 6 octombrie a.c., un bărbat, de 45 de ani, ar fi sustras mai multe componente de pe un tractor forestier, cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 4 de Poliție Ploiești pun în executare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești, la domiciliul unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 5 iulie a.c., persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 33 de ani, ar fi sustras un catalizator auto al unui autoturism parcat pe o stradă din municipiu.

În cele două cauze, la sediul unităților de poliție vor fi conduse două persoane, în vederea audierii.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.



Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, mai punctează Poliția. 


Citește și: 

Victimă sechestrată și exploatată sexualPoliția dezvăluie detalii șocante despre o rețea de trafic de persoane (VIDEO)



 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii