Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții într-un caz de deturnare a licitațiilor publice. Care este prejudiciul cauzat

ro

13 Oct, 2022 09:06 891 Marime text
imagine cu rol ilustrativ Astăzi, 13 octombrie, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea  procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează 7 percheziții domiciliare, într-un dosar penal în care sunt cercetate infracțiuni de deturnare a licitațiilor publice, fals în înscrisuri sub semnătură privată și favorizarea infractorului.
 
Perchezițiile au loc în județul Brașov, la domiciliile persoanelor fizice și la sediile persoanelor juridice bănuite de săvârșirea faptelor cercetate.
 
În urma activităților procedurale desfășurate, vor fi identificate și ridicate mai multe mijloace de probă, ce urmează a fi administrate ca probatoriu, pentru stabilirea stării de fapt., transmite Poliția Română. 

Vor fi puse în aplicare  6 mandate de aducere, persoanele bănuite de săvârșirea faptelor urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în vederea audierii.
 
Potrivit sursei citate, prejudiciul cauzat, prin săvârșirea faptelor, este în cuantum de 100.000 de euro.
 
La activități participă polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Serviciul Criminalistic.
 
 Despre alte percheziții, citește aici

Percheziții domiciliare la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Participă și jandarmi constănțeni
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii