Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Ialomița Percheziții domiciliare la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Participă și jandarmi constănțeni

ro

13 Oct, 2022 07:56 1031 Marime text
Imagine de la eveniment
În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița pun în aplicare 26 de mandate de percheziție domiciliară, dintre care 16 în municipiul Urziceni și 10 în comuna Bărbulești.

De asemenea, vor fi puse în executare 15 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Activitățile de cercetare penală sunt efectuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, pentru comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. transmite IPJ Ialomița. 

Acțiunea urmărește documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite că ar deține arme și muniții letale fără drept, precum și pentru descoperirea și indisponibilizarea tuturor bunurilor deținute ilegal.

La activitățile desfășurate participă luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița și Grupării Mobile Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii