Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orient Ceramic SRL dă în judectă Regata SRL. Proces la Tribunalul Constanța

ro

29 Sep, 2023 14:47 1075 Marime text

 
 
Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul 6545/118/2023, care are ca obiect o acțiune în contrafacere. 
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 26.09.2023, pe secția I civilă. Obiectul dosarului constă într-o acțiune în contrafacere, fiind în stadiul procesual de fond.
 
Părți în dosar sunt Orient Ceramic SRL, în calitate de reclamant și Regata SRL, în calitate de pârât.

Nu a fost stabilit termen în dosar.


 
Despre Orient Ceramic SRL
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 29 septembrie 2023, societatea a fost înființată la data de 14 martie 2005. Firma are sediul pe Bulevardul I.Gh. Duca, Nr. 81, Constanța, Județ Constanța.  

Orient Ceramic SRL are ca obiect de activitate comert cu amanuntul al articolelor de fierarie, al articolelor din sticla si a celor pentru vopsit, in magazine specializate.

Situația financiară pentru anul 2022 se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 93.509.235lei, un profit de 18.312.428 lei la un număr de 142 de   angajați.

Asociați și administratori sunt Turcu Dorinel și Georgescu Eugenia. Numele Georgescu Eugenia.  Apare și în firmele Domarco Security SRL, Orient Construct Decor SRL, Global Recruitment SRL, Piatră Marmură Granit SRL, Rapid Credit IFN SRL, Moonlight SRL.
 
Numele Turcu Dorinel apare și în firmele Domarco Security SRL, Orient Construct Decor SRL, Global Recruitment SRL,Piatră Marmură Granit SRL, Turcu Dorinel Persoană Fizică Autorizată, Rapid Credit IFN SRL, Moonlight SRL.


 
Amimtim că, în data de 09 iulie 2022, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru ridicarea unui imobil de 10 etaje, în Mamaia Nord, de către firma Orient Ceramic SRL.
 
Este vorba de proiectul „Construire imobil S+P+10E+spații tehnice cu spațiu comercial la nivelul parterului, amenajare parcaj auto în incintă, amenajare incintă, alei pietonale și carosabile, racorduri”, propus a fi amplasat în oraș Năvodari, zona Mamaia Nord, b-dul Mamaia Nord, nr. FN, lot 2 si 3, CF 122736, județul Constanța.
             
 
Despre Regata SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 29 septembrie 2023, societatea a fost radiată din data 10 august 2007.

Firma își avea sediul pe Strada Alexandru Lapusneanu, Nr. 191,Constanța, Județ Constanța.

Firma i-a avut ca asociați pe Bosica Florin (care ocupa și funcția de administrator) Lucian și Negoiță Cristian. Numele Negoiță Cristian apare și în firmele Best Image Company SRL și Best Image Advertising SRL. 


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Orient Ceramic SRL ridică un bloc de 10 etaje în Mamaia
 

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii