Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial Mihai Alexandru Stanciu, un nou mandat de prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Constanța

ro

29 Nov, 2023 12:24 1283 Marime text
Magistratul Mihai Alexandru Stanciu, prim-procurorul PJ Constanța
 
Mihai Alexandru Stanciu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, se pregătește de un nou mandat la conducerea unității de anchetă!
 
Consiliul Superior al Magistraturii a validat rezultatele concursului organizat pentru ocuparea funcțiilor de conducere din parchetele, concurs în cadrul căruia, pentru funcția de prim-procuror al PJ Constanța s-a înscris doar magistratul Mihai Alexandru Stamnciu.
 
Notat cu 10 la proiectul managerial, 8,80 la testarea scrisă și media finală 9,40, procurorul constănțean Mihai Alexandru Stanciu a fost astfel numit, pentru a doua oară consecutiv, prim-procuror al PJ Constanța, noul mandat urmând să fie valabil de la 1 ianuarie 2024.
 
Amintim, magistratul Mihai Alexandru Stanciu a fost notat cu 10 la proiectul managerial și în cadrul primului concurs la care a participat pentru funcția de conducere.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Oficial
Mihaela Elena Mergeane, numită procuror general al Dobrogei, de la 1 ianuarie 2024

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii