Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O insignă metalică aparținând Poliției Locale Constanța, confiscată de tribunal într-un dosar de trafic de droguri

ro

08 Jan, 2023 14:51 1622 Marime text

 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au anunțat prima decizie într-un dosar de trafic de droguri!

Zilele trecute, în primă instanță, tribunalul a decis condamnarea unuia dintre inculpați (M.Ș.), pentru infractiunea de trafic de droguri de risc şi de mare risc la pedeapsa de cinci ani de închisoare.
 
Al doilea inculpat (P.S.) a luat, pentru infractiunea de trafic de droguri de risc, trei ani de închisoare cu suspendare.
 
Totodată, prin decizia de condamnare, tribunalul a dispus confiscarea specială a mai multor substanţe şi dispozitive rămase în urma analizelor de laborator.
 
În continuare, instanța a dispus confiscarea specială a următoarelor următoarelor sume de bani și bunuri: suma de 26.600 lei, 135 euro, un laptop, un telefon mobil și o insignă metalică aparținând Poliției Locale Constanța, ridicată cu ocazia unei percheziții, depusă la Camera de Corpuri Delicte din cadrul I.P.J. Constanța.
 
Decizia Tribunalului Constanța nu este una definitivă.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Conform anchetatorilor, insigna a fost găsită într-un automobil folosit de unul dintre inculpați, prin împrumut, mașina aparținând unui polițist local.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii