Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:48 07 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Iaşi va reabilita bazinul de înot al Liceului Teoretic „George Călinescu“

ro

23 Aug, 2019 00:00 1047 Marime text
Primăria Constanţa a încheiat printr-o procedură simplificată un contract pentru elaborarea DALI (inclusiv documentaţii avize, studii topo, geo, expertiză tehnică, altele) aferentă obiectivului de investiţii „Reabilitare, construire anexă şi amenajări exterioare bazin de înot al Liceului Teoretic «George Călinescu»”.
 
Elaborarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii se va face în doua faze, cu respectarea următoarelor condiţii: Faza I - Elaborare studii de teren (studiu geotehnic, studiu topografic), expertiză tehnică, studiu privind eficienţa energetică, documentaţii pentru obţinerea avizelor/acordurilor şi Faza II - Elaborare documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţii.

Valoarea totală a achiziţiei (fără TVA) a fost de 63.000 de lei. Contractul a fost câştigat de Techmedia Electronics, cu sediul social în Iaşi. Este vorba despre o firmă înfiinţată în anul 2008, ce are ca obiect principal de activitate prestări servicii de arhitectură. Techmedia Electronics SRL este deţinută de fraţii Constantin şi Mihai Buză.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii