Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihaiela Moraru-Iorga, Ionuț Ardelean și Adrian Petre Todoran susțin interviurile pentru funcțiile de conducere din DNA și DIICOT!

ro

04 Dec, 2023 10:41 819 Marime text
Sursa foto - Facebook.com - Direcția Națională Anticorupție

Magistrații Mihaiela Moraru-Iorga, Ionuț Ardelean și Adrian Petre Todoran deschid seria interviurilor susținute la Consiliul Superior al Magistraturii pentru ocuparea funcțiilor de conducere vacante din DNA, DIICOT și Parchetul General!
 
Cei trei magistrați se vor prezenta mâine, 5 decembrie 2023, la CSM, pentru a susține interviurile, în fața Secției pentru Procurori.
 
Conform programării puse la dispoziție de CSM, interviurile de mâine se vor desfășura astfel:
 
• 05 decembrie 2023, ora 11.00 - interviul magistratului Mihaiela Moraru – Iorga pentru ocuparea funcţiei de procuror șef al Secției de combatere a corupției din cadrul Direcţiei Naționale Anticorupție;
• 05 decembrie 2023, ora 12.30 - interviul magistratului Ionuț Ardelean pentru ocuparea funcției de procuror șef al Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadrul Direcţiei Naționale Anticorupție;
• 05 decembrie 2023, ora 14.00 - interviul magistratului Adrian Petre Todoran pentru ocuparea funcției de procuror șef al Secției de combatere a criminalității organizate din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.
 
În continuare, în data de 12 decembrie 2023 vor fi intervievați magistrații Marinela Mincă (pentru funcția de procuror șef al Secției judiciare penale din cadrul DNA), Antonia-Eleonora Constantin (pentru funcția de procuror șef al Secției judiciare din Parchetul General) și Cristina Daniela Balcan (pentru funcția de procuror șef al Secției de resurse umane și documentare din Parchetul General).
 
Nu în ultimul rând, pe 20 decembrie 2023 vor fi intervievați magistrații Adrian Cornel Nicolau (pentru funcția de procuror șef al Secției parchetelor militare din cadrul Parchetului General) și Remus-Iulian Popa (pentru funcția de procuror șef al Secției de urmărire penală din cadrul Parchetului General).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Opt procurori, propuși de ministrul Justiției pentru a ocupa funcțiile de conducere vacante din DNA, DIICOT și Parchetul General. Lista
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii