Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Bușu, fost inspector al Finanțelor Publice Constanța, acuzat de luare de mită, nu mai are nicio interdicție!

ro

14 Dec, 2021 00:00 2726 Marime text

 
  • Denunțătorul în acest caz este, potrivit unor surse judiciare, omul de afaceri din Tulcea Gorun Zoltan, ce figurează ca inculpat într-un alt dosarul instrumenat de procurorii DNA Constanța.
 
Mihai Bușu, fost inspector în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Constanța, acuzat de comiterea infracțiunii de luare de mită, nu mai are nicio interdicție!
 
Ieri, 13 decembrie 2021, judecătorul Gabriel Mustaţă, de la Tribunalul Constanța, a decis revocarea măsurii preventive a controlului judiciar dispusă în cauză faţă de inculpat prin ordonanţa din data de 20.10.2021, emisă de procuror în dosarul de urmărire penală nr. 133/P/2021 al Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa.
 
Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă.
 
Recent, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța au dispus sesizarea instanței de judecată cu acordurile de recunoaștere a vinovăției a inculpaților Mihai Bușu și Stere Anagnoste, cercetați sub control judiciar, la data faptelor inspectori în cadrul A.N.A.F. - Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța, în sarcina cărora s-a reținut comiterea infracțiunii de luare de mită.
 
Dosarele de urmărire penală privind pe inculpați împreună cu acordurile de recunoaștere a vinovăției au fost trimise la Tribunalul Constanța.
 
Cauza a fost instrumentată de Vasile Abagiu, procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Structura teritorială Constanţa.
 
Denunțătorul în acest caz este, potrivit unor surse judiciare, omul de afaceri din Tulcea Gorun Zoltan, ce figurează ca inculpat într-un alt dosarul instrumenat de procurorii DNA Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Cine este și ce afaceri are presupusul denunțător al celor doi inspectori de la ANAF Constanța, Mihai Bușu și Stere Anagnoste (DOCUMENTE)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii