Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulți tineri arestați Constanța. Patru percheziții domiciliare și șapte mandate de percheziție auto

ro

11 Apr, 2022 10:10 2122 Marime text

 
Polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului de Investigații Criminale și Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară și șapte mandate de percheziție auto, la locuințele bărbaților în cauză, din localitatea Culmea.
 
Acțiunea a fost desfășurată în contextul unor cercetări specifice într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
 
Polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani, bănuiți de comiterea faptei.
 
Conform anchetatorilor, pe fondul unui conflict spontan, cei 5 ar fi agresat fizic 2 bărbați, de 33, respectiv 38 de ani, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.
 
Potrivit IPJ Constanța, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 3 macete, 2 boxuri metalice, un topor, 4 cuțite de diferite dimensiuni și 2 spray-uri iritant lacrimogene.
 
Cei 5 bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
 
Ulterior, aceștia au fost prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
 
În primă instanță, Judecătoria Constanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa formulată în dosarul de urmărire penală și a dispus luarea măsurii arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile faţă de inculpaţii: SA, VP, SI, SV și LI.
 
Decizia Judecătoriei Constanța a fost contestată la Tribunalul Constanța de cei cinci tineri arestați.
 
Tribunalul va analiza contestațiile inculpaților mâine, 11 aprilie 2022.
 
Oricare va fi decizia tribunalului, aceasta va fi definitivă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Două anchete penale sunt în derulare
Procurori militari și civili, mânați de același gând – unde sunt arma și muniția de război furate de la un militar din Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii