Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 25 02 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistrații de la Curtea de Apel au admis recursul primarului Chițac în dosarul cu Emil Mereuță

ro

07 Oct, 2022 11:43 1047 Marime text


Magistrații de la Curtea de Apel au admis recursul primarului Chițac în dosarul nr. 1817/118/2021, aflat pe rolul secției de contencios administrativ și fiscal.

Intimat reclamant este fostul director al Direcției de Asistență Socială a Primăriei Constanța, Emil Mereuță iar recurent pârât, primarul municipiului Constanța.

Iată soluția pe scurt: „Respinge excepţia nulităţii recursului. Admite recursul. Casează în parte hotărârea recurată şi rejudecând, respinge cererea de chemare în judecată ca nefondată. Menţine restul dispozițiilor sentinței recurate. Dispune obligarea intimatului la plata către recurent a sumei de 2261 lei cu titlu de cheltuieli de judecată - onorariu avocat recurs. Definitivă".

Precizăm că magistrații de la Tribunalul Constanța au decis în luna mai a.c., să admită parțial cererea de chemare în judecată a lui Mereuță în contradictoriu cu edilul municipiului Constanța și să anuleaze Dispoziţia nr. 4945 din 14.12.2020 emisă de pârâtul Primarul Municipiului Constanţa.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Vergil Chițac a declarat recurs în dosarul cu fostul șef al Direcției de Asistență Socială din Primăria Constanța, Emil Mereuță
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii