Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație a CNAIR SA pentru Regionala de Drumuri Constanța, estimată la peste 9,58 de milioane de euro, pe masa Curții de Apel (DOCUMENTE)

ro

18 Feb, 2024 17:00 846 Marime text
  • Asocierea Geval Com Strade SRL – Verizon Art SRL s-a adresat CNSC, solicitând anularea raportului procedurii și reanalizarea ofertelor depuse în cadrul licitației.
  • Curtea de Apel Constanța va pronunța decizia în proces marți, 20 februarie 2024.
Judecătorii Curții de Apel Constanța urmează să se pronunțe în legătură cu o licitație de peste 9,58 de milioane de euro organizată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA pentru Regionala de Drumuri Constanța!
 
Este vorba despre licitația pentru atribuirea contractului de „Întreținere curentă pe timp de iarnă – DRDP Constanța –SDN Tulcea – Acord cadru 4 ani“, procedura fiind suspendată după ce a fost contestată la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor.
 
Mai exact, asocierea Geval Com Strade SRL – Verizon Art SRL s-a adresat CNSC, solicitând anularea raportului procedurii și reanalizarea ofertelor depuse.
 
Cazul a ajuns în instanță după ce a fost atacată Decizia nr. 104/C1/3458 a CNSC, prin care a fost admisă în parte contestația depusă, a fost anulat raportul procedurii, iar autoritatea contractantă a fost obligată să reevalueze oferta desemnată câștigătoare, respectiv cea depusă de asocierea Sabina & Ștefana Cons SRL – Construrom SA.
 
Decizia nr. 104/C1/3458 a Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor poate fi consultată în Secțiunea Document.
 
La instanță, dosarul are indicativul 44/36/2024 și se află pe rolul Secției de Contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel, în atenția completului format din magistrații Roxana Nicoleta Bacu, Ramona Poppa și Constantina Monica Turcu, potrivit datelor noastre.
 
Părți în proces sunt Asocierea Geval Com Strade SRL – Verizon Art SRL, în calitate de reclamant, iar CNAIR-DRDP Constanța este pârât, alături de Sabina & Ștefana Cons SRL, Vinci Group AG SRL și Agro Trans NMI SRL.
 
În cauză, judecătorii au anunțat că vor lua o decizie marți, 20 februarie 2024.
 
Despre contract
 
Potrivit informațiilor publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, denumirea achiziției este „Întreținere curentă pe timp de iarnă – DRDP Constanța –SDN Tulcea – Acord cadru 4 ani“.
 
Valoarea estimată a achiziției este de 47.666.382,71 de lei fără TVA, sumă ce echivalează cu peste 9,58 de milioane de euro, la cursul actual.
 
Contractul urmează să fie executat la Secția de Drumuri Naționale Tulcea, din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.
 
Atribuirea contractului se face prin licitație deschisă în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Anunțul publicat în SEAP poate fi consultat în Secțiunea Document.
 
Despre Geval Com Strade SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 18 februarie 2024, Geval Com Strade SRL a fost înființată în 2020, are sediul social în comuna ilfoveană 1 Decembrie, pe strada Artiștilor, nr. 70-72 și se ocupă de alte activități de curățenie n.c.a.
 
Asociat unic și administrator este Enache Adrian, al cărui nume se leagă și de Adr Eurotrans SRL, Comstore SRL, Fast Aris Construct SRL și Agreen Invest SRL, toate din Ilfov.
 
În 2022, societatea a declarat un angajat, profit peste 180.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 2,46 de milioane de lei.
 
Despre Verizon Art SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 18 februarie 2024, Verizon Art SRL a fost înființată în 2015, are sediul social în București, Sectorul 6, strada 1 Mai, nr. 27 și se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri.
 
Firma are un punct de lucru și în Giurgiu.
 
Asociat unic și administrator este Bogdan Alexandru Toncu.
 
Verizon Art SRL figurează, potrivit termene.ro, cu 17 contracte publice (CNAIR SA printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Verizon Art SRL a declarat 22 de angajați, profit peste 2,76 de milioane de euro și cifra de afaceri a depășit 7,27 de milioane de lei.
 
Despre Sabina & Ștefana Cons SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 18 februarie 2024, Sabina & Ștefana Cons SRL a fost înființată în anul 2011, are sediul social în Păulești, județul Satu Mare, pe strada Brîndușei și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Satu Mare.
 
Asociat unic și administrator este Petruța Ștefana Giurgiu.
 
Sabina & Ștefana Cons SRL figurează, potrivit termene.ro, cu o achiziție directă (Comuna Botiz autoritate contractantă) și 18 contracte publice (CNAIR SA și Județul Satu Mare printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Sabina & Ștefana Cons SRL a declarat  21 de angajați, profit peste 550.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 6,78 de milioane de lei.
 
Despre Vinci Group AG SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 18 februarie 2024, Vinci Group AG SRL a fost înființată în 2014, are sediul social în Slobozia, bulevardul Matei Basarab, nr. 87 și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Asociat unic și administrator este Cristian Telea, al cărui nume se leagă și de Belstaff Impex SRL, Stark Bau AG SRL și Sofan Holding AG SRL.
 
Vinci Group AG SRL figurează, conform termene.ro, cu două achiziții directe (Comuna Givița, Muzeul Județean Ialomița autorități contractante) și 14 contracte publice (CNAIR SA printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Vinci Group AG SRL a declarat 13 angajați, profit peste 1,11 milioane de lei și cifra de afaceri peste 22,36 de milioane de lei.
 
Despre Agro Trans NMI SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la 18 februarie 2024, Agro Trans NMI SRL a fost înființată în 2008, are sediul social în Budeni, județul Giurgiu, pe strada Neajlovului, nr. 178 și se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase.
 
Firma deține și un punct de lucru în Budeni.
 
Asociați sunt Valentin Marian Ciobanu (80%), care este și administrator, și George Dragoș Ciobanu (20%).
 
Numele lui George Dragoș Ciobanu se leagă și de Green Agro Cereal SRL, iar cel al lui Valentin Marian Ciobanu figurează și în VG Oil NMI SRL.
 
Agro Trans NMI SRL figurează, potrivit termene.ro, cu o achiziție directă (Comuna Letca Nouă autoritate contractantă) și 19 contracte publice (CNAIR SA printre autoritățile contractante).
 
În 2022, societatea a declarat 18 angajați, profit peste 6,26 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 16,86 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate decizia CNSC, dar și anunțul licitației, publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
SPIT pregătește 120.000 de decizii de impunere. Pink Post Solutions SRL le livrează, cu peste 84.000 de euro (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii