Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:43 16 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Libertatea tinerei acuzată că ar fi lovit patru polițiști și trei agenți de securitate, decisă săptămâna viitoare

ro

30 Jan, 2021 00:00 1153 Marime text
  • Oricare va fi decizia Judecătoriei Constanța, aceasta va putea fi contestată la Tribunalul Constanța.

Loredana I., de 22 de ani, din Constanța, acuzată că ar fi lovit patru polițiști și trei agenți de securitate, se va afla săptămâna viitoare în atenția magistraților de la Judecătoria Constanța.
 
Instanța va analiza dacă se impune menținerea tinerei sub control judiciar, sau dacă este necesară revocarea acestei măsuri.
 
Oricare va fi decizia Judecătoriei Constanța, aceasta va putea fi contestată la Tribunalul Constanța.
 
Amintim că Judecătoria Constanța a înlocuit măsura preventivă a arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpată cu măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.
 
Tinerei i s-a impus respectarea următoarelor obligaţii, pe durata măsurii: a) să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată; b) să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau instanţa de judecată cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la organul de poliţie în a cărei rază teritorială locuieşte efectiv, conform programului de supraveghere întocmit de acest organ sau ori de câte ori este chemat; d) să nu depăşească limita teritorială a Judeţului Constanţa, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată; e) să se supună unor măsuri de control, îngrijire sau tratament medical în scopul dezintoxicării, în cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa, aflat în subordinea Agenţiei Naţionale Antidrog.
 
Tânăra a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru ultraj.
 
Fata este acuzată că, în data de 11.09.2020, în jurul orei 21:20, în timp ce se afla în incinta unui local din mun. Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului.
 
În acest context, persoana vătămată D.M.D. a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenților de securitate, inculpata l-a mușcat de antebrațul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toți trei agenți de securitate în cadrul unei societăţi private.

 
În acest timp, la fața locului au venit trei lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța, iar în momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng.
 
La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei, iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., polițist național.
 
Ulterior acestui eveniment, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe martorul M.G.C., polițist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe martora C.O.R., polițist local.
 
La un moment dat, inculpata a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop.
 
În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, inculpata a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe persoana vătămată U.V., polițist național.
 
De asemenea, pe tot parcursul derulării evenimentelor, inculpata a amenințat toate persoanele menționate anterior, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat.
 
Citește și
 
Cazul polițistului de la Tulcea lovit în cap cu o rangă a primit un nou termen, la Constanța

Polițist înjunghiat la Eforie. Principalul suspect, un bărbat cu domiciliu în SUA, arestat. Cine ar prelua ancheta
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii