Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:06 11 12 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Zi importantă pentru Dan Diaconescu, fostul patron OTV!

ro

21 Nov, 2023 12:09 638 Marime text
  •  Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.Zi importantă pentru Dan Diaconescu, fostul patron OTV!

Acesta cere strămutarea dosarului (aflat pe rolul Judecătoriei Constanța) în care a fost deferit justiției pentru act sexual cu un minor.

Cererea lui Dan Diaconescu va fi judecată marți, 21 noiembrie 2023, de judecătorii de la Curtea de Apel Constanța.

În cazul în care solicitarea lui Dan Diaconescu va fi admisă, dosarul ar putea fi trimis unei alte judecătorii.

Amintim că, recent, Dan Diaconescu a formulat o cerere de recuzare a magistratului investit cu soluționarea dosarului său, însă solicitarea a fost respinsă.

Potrivit datelor noastre, magistratul investit cu soluționarea cauzei este Maria Andreea Niţă, de la Judecătoria Constanța.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Judecătoria Constanța, amânare de pronunțare în dosarul lui Dan Diaconescu, fostul patron OTV

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii