Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:05 23 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul de Odihnă Flamingo din Eforie, al Administrației Naționale a Penitenciarelor, caută firmă de pază pentru o lună (document)

ro

23 Jan, 2019 00:00 325 Marime text
Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare -  Complex Flamingo, din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, organizează o licitație pentru atribuirea unui contract având ca obiect furnizarea de servicii de pază umană. Centrul este localizat în Eforie Sud.
 
Valoarea estimată a contractului, conform licitatiapublica.ro, este de 6.656 de lei, cu termenul-limită pentru depunerea ofertelor stabilit la data de 28 ianuarie 2019.
 
Contractul va fi încheiat pentru o perioadă de o lună. Programul va fi de 16 ore/zi în zilele lucrătoare și de 24 ore/zi în zilele nelucrătoare (sâmbătă, duminică, sărbători legale etc).
Programul de lucru poate fi modificat în funcție de necesitățile beneficiarului. Cuantumul estimat al orelor este: luna februarie cu 20 zile X 16 ore + 8 zile X 24 ore. Totalul general ore pentru luna februarie este de 512 ore.
 
Organizatorul solicită asigurarea cu personal pentru un post de pază. Personalul va fi prezent în intervalul de timp mai sus menționat și va asigura un timp de intervenție de maximum 10 minute, când situația o impune.

Agenții de pază trebuie să aibă în dotare cel puțin următoarele:
- uniforma tip inscripționată cu însemnele firmei;
- echipament de protecție adecvat anotimpului;
- ecuson de identificare ce trebuie să aibă înscrise numele, prenumele agentului și sigla firmei;
- baston de cauciuc sau tomfă;
- pulverizator iritant lacrimogen;
- lanternă;
- mijloace de comunicare: telefon sau stație radio emisie recepție.
 
Prestatorul trebuie să pună la dispoziție, pe întreaga perioada a contractului, cabina de pază amplasată la intrarea în obiectiv. La nevoie, se va asigura intervenția echipajelor mobile, în cel mai scurt timp posibil. Contractul se va încheia pentru perioada 1 - 28.02.2019.
 
În secțiunea „Documente” puteți vizualiza anunțul de participare lansat de către organizator.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii